Lakiklinikka.fi on toiminut onnistuneesti jo seitsemän kuukautta. Olemme saaneet paljon kysymyksiä ja huomioita eri toimijoilta liittyen lainsäädännön haasteisiin digitalisoitumisen polulla. Lakiklinikan toiminta jatkuu vielä vuoden 2018 loppuun, johon asti keräämme tietoa kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatiota haastavista ongelmakohdista.

Tule mukaan vuoden viimeiseen tapahtumaan kertomaan omat kokemuksesi ja näkemyksesi. Kaikki huomiot viedään eteenpäin ympräistöministeriölle, joka tulee työstämään tulevaa lainsäädäntöä kerättyjen huomioiden pohjalta. Vielä ehtii vaikuttamaan!

 

Ohjelma kello 15-17

  • Alustuspuheenvuoro
  • Workshop
  • Workshopin yhteenveto
  • Keskustelua päivän tuloksista

 

Iltapäivän tavoitteena on tunnistaa ja ilmiantaa erilaisia ongelmakohtia lainsäädännössä sekä miettiä erilaisia tapoja kehittää alan digitalisaatiota ketterämmäksi. Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan alan muiden vaikuttajien kanssa. Virallisen ohjelman jälkeen on mahdollista verkostoitua ja keskustella ruoan sekä virvokkeiden parissa.

 

Lakiklinikka.fi on osa Ympäristöministeriön KIRA-digi -hanketta, joka kerää tietoa, antaa neuvonta-apua ja rakentaa tilannekuvaa kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatiota hidastavista lainsäädännöistä. Ympäristöministeriön tavoitteena on kehittää alan digitalisoitumista sekä lainsäädäntöä täysin uudenlaisella tavalla, jossa tietoa kerätään suoraan niiltä joihin lait vaikuttavat.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään perjantaihin 23.11.2018 mennessä tästä linkistä >> 
Huomioithan, että täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Lisätiedot tilaisuudesta

lakiklinikka@lexia.fi

 

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × three =