Lexia

LEXIA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ KIRA-ALAN DIGITALISAATIOTA

Lexia Asianajotoimisto on pro ja rento

Lexia on pro ja rento asianajotoimisto, jonka missiona on olla toimialansa suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä. Olemme jo vuosia panostaneet palvelumuotoiluun sekä palveluidemme asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Suurimmat liiketoiminta-alueemme ovat sekä digitalisaatio että kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvä juridiikka. Lisäksi meillä on monipuolinen kokemus juridisten neuvontapalveluiden järjestämisestä.

Suomen nopeimmin kasvava asianajotoimisto

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittynyt asianajotoimisto ja palveluksessamme on yli 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Lexia uudistaa alan toimintatapoja ja on tässä työssä edelläkävijä. Teknologia, digitaalisuus ja yhteistyö eri toimialojen kumppaneiden kanssa ovat keskeisessä roolissa palveluissamme.

20 vuotta kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijuutta

Käytännönläheisen asenteen ja kovan juridiikan osaamisen vuoksi olemme luotettava kumppani kiinteistö- ja rakennusalan toimijoille. Asiantuntijamme seuraavat lainsäädäntömuutoksia sekä oikeuskäytäntöjä ja luennoimme säännöllisesti alalla toimiville ammattilaisille. Lakiklinikan myötä olemme yhtä vahvemmin mukana muuttamassa alaa ketterämpään kehitykseen.

Digitalisaation ytimessä nyt ja huomenna

Olemme tulevaisuuden asianajotoimisto, joka panostaa oman toimintansa digitalisoimiseen ja tavoitteenamme on muuttaa koko asianajoalan toimintatapoja. Meidän digitalisaation juridiikkaan erikoistuneet ammattilaiset ovat omien alojensa johtavia asiantuntijoita, jotka haluavat nähdä juridiikan mahdollistavana tekijänä.

Lakiklinikan asiantuntijat esittäytyvät

Saara Ryhtä
Saara Ryhtä
Counsel
Saara on immateriaalioikeuden asiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus teknologiayritysten kanssa työskentelystä.
Kimmo Oila
Kimmo Oila
Partner
Kimmo on hallintomenettelyn sähköistämisen juridiikan asiantuntija, jolla on myös monen vuoden kokemus innovaatio-, kasvu- ja teknologiayritysten parissa toimimisesta.
Riitu Lehtinen
Riitu Lehtinen
Legal Trainee
Riitu on oikeustieteen opiskelija, joka työskentelee Lakiklinikan asiakaspalvelussa.
Ville Välimaa
Ville Välimaa
Junior Associate
Ville on oikeustieteen opiskelija, joka työskentelee Lakiklinikan asiakaspalvelussa.