Tietoa Lakiklinikasta

LAKIKLINIKKA NEUVOO JA OPASTAA

Lakiklinikan tarkoituksena on helpottaa kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatiota toteuttavien yritysten ja yhteisöjen toimintaa. Lakiklinikka tarjoaa maksutonta lakineuvontaa ja matalan kynnyksen mahdollisuuksia eteen tulevien lainsäädännöllisten ongelmien selvittämiseksi. Vuoden 2018 loppuun asti kestävän hankkeen tarkoituksena on kerätä tietoa alan digitalisaatiota hidastavista laeista ja luoda tilannekuva ympäristöministeriölle lainsäädännön kehittämiseksi.

Kaikki neuvontapalvelun ja kartoituksen tulokset julkaistaan sivustolla, ja kysymykset muokataan ennen julkaisua anonyymeiksi niin, ettei kysyjää voi tunnistaa. Avointa dataa voivat hyödyntää kaikki halukkaat.

Lakiklinikalla sinua palvelevat Lexia asianajotoimiston asiantuntijat >>

Neuvontaklinikka

Neuvontapalvelussa voit ilmiantaa tai jättää kysymyksiä asiantuntijoillemme vastaantulleista kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatiota koskevista lainsäädännöllisistä ongelmista ja/tai kehitystä hidastavista tekijöistä.

Uutiset

Uutishuone tietää jo tänään mistä huomenna puhutaan. Täältä löydät Lakiklinikan ja vierailevien asiantuntijoiden viimeisimmät artikkelit liittyen alan digitalisoitumiseen. Keräämme myös muissa alan ajankohtaisissa medioissa ilmestyneiden artikkelien linkkejä sivustolle.

Ota yhteyttä

Halutessasi voit ottaa suoraan yhteyttä Lakiklinikan asiakaspalveluun soittamalla numeroon 010 4244 224 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lakiklinikka@lexia.fi. Lakiklinikan asiakaspalvelu on auki arkisin kello 09.00-16.00.

Jätä palautetta ja kehitysehdotuksia

Haluamme kuulla mitä voisimme tehdä paremmin tai miten voisimme kehittää palvelustamme entistä paremman ja mielenkiintoisemman. Voit jättää meille risuja, ruusuja ja kehitysideoita täältä.